Glasvezel Westerkwartier

Snel internet voor iedereen

Privacy Statement

Stichting Breedband Westerkwartier Stichting Breedband Westerkwartier, gevestigd aan Haarsterweg 14, 9363VD Marum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Stichting Breedband Westerkwartier
www.glasvezelwk.nl
Haarsterweg 14,
9363 VD Marum
0653235426

Voorzitter is de Functionaris Gegevensbescherming van Stichting Breedband Westerkwartier Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting Breedband Westerkwartier verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Naam
adres
Bankrekening

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Stichting Breedband Westerkwartier verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: om te kijken of je belangstelling hebt voor een glasvezel aansluig.

Geautomatiseerde besluitvorming

Stichting Breedband Westerkwartier neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Stichting Breedband Westerkwartier) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Zolang we een klantrelatie hebben

Delen van persoonsgegevens met derden

Stichting Breedband Westerkwartier verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Stichting Breedband Westerkwartier gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Stichting Breedband Westerkwartier en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Stichting Breedband Westerkwartier wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Stichting Breedband Westerkwartier neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- E-mailadres

- IP-adres

- Bankrekeningnummer

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Stichting Breedband Westerkwartier bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  > gedurende de klantrelatie en wettelijke termijn

Personalia                                  > gedurende de klantrelatie en wettelijke termijn

Adres                                          > gedurende de klantrelatie en wettelijke termijn

E-mailadres                                       > gedurende de klantrelatie en wettelijke termijn

IP-adres                                              > gedurende de klantrelatie en wettelijke termijn

 Bankrekeningnummer                 > gedurende de klantrelatie en wettelijke termijn

Contactgegevens

Aanmelden als donateur

U kunt uw belangstelling voor glasvezel kenbaar maken door donateur te worden van SBW.

U kunt zich hier aanmelden en gelijk met I-DEAL betalen

 

Ambassadeurs gezocht

SBW zoekt ambassadeurs. Spreekt onze aanpak u aan, stuur dan een mail naar info@glasvezelwk.nl

We nemen daarna contact met u op.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Fiberflits 7

Nieuwsbrief Fiberflits 6

Nieuwsbrief Fiberflits 5

Nieuwsbrief Fiberflits 4

Nieuwsbrief Fiberflits 3

Nieuwsbrief Fiberflits 2

Nieuwsbrief Fiberflits1

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief